Geen producten (0)
Geen producten (0)

Autostoel grey

€ 69,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 1565-2062
Omschrijving

Vind jij het ook zo belangrijk dat het veilig en comfortabel is voor je hond als je je hond vervoert met de auto? Deze hondenmand voor in de auto is eenvoudig mee te nemen, zeer luxe uitgevoerd, voorzien van veiligheidsbanden en antislip bodem.
In donkergrijs en lichtgrijs
Eenvoudig mee te nemen

Het formaat van de hondenmand is 46x42x32cm. Dit is het perfecte formaat voor een gemiddelde autostoel en daarom zo makkelijk in gebruik. Je kunt het honden autozitje dus makkelijk bevestigen op de voorstoel, maar ook op de achterbank. Tevens is deze makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld het terras en ook in je eigenhuis is hij goed te gebruiken als hondenmand.

Zeer luxe uitgevoerd

Wij hebben ervoor gekozen om een waterafstotende stof te gebruiken zodat hij makkelijk schoon te maken is met een natte doek. Het zal namelijk wel eens gebeuren dat na een wandeling in het bos of op het strand je viervoeter erg vies de auto in zal moeten. Door het design van het mandje en de waterafstotende stof zal je auto schoon blijven en hoef je alleen met een natte doek de hondenmand af te doen. Ideaal!

Veiligheidsbanden en antislip bodem

Deze hondenmand zal bevestigd worden met twee “veiligheidsbanden” die verstelbaar zijn naar grote van je autostoel. De veiligheidsbanden zullen achterlangs de rugleuning en zetel worden vastgeklikt. Deze veiligheidsbanden zorgen ervoor dat de hondenmand op zijn plek blijft zitten tijdens het rijden, dus bij onverwachts remmen of een stevige bocht dat u hondje rust kan blijven zitten/liggen.

Voordelen van een automandje:

46x42x32cm
1,5 kilo
[Waterafstotende stof] dus makkelijk schoon te maken
De hondenmanden bevatten extra vulling waardoor het zeer comfortabel is voor uw hond
Veilig door de twee veiligheid banden
Honden autoriem om je hond veilig vast te maken
Twee opbergvakken
Perfecte maat dus past op alle standaard autostoelen
Makkelijk te bevestigen met twee veiligheidsbanden
Makkelijk mee te nemen naar terras of park
Te gebruiken als gewone hondenmand

Specificatie:

Afmetingen: 46x42x32cm
Kleur: Donkergrijs
Gewicht: 1,5 kilo
Materiaal: waterafstotende stof

Ook interessant

€ 4,95