Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

WATER HERSTELLEND MASKER

€ 17,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

WATER HERSTELLEND MASKER - Ontklitter tegen kroezen

Officine Cosmeceutiche is verheugd om het Hydro-replenishing Mask te presenteren, een product dat het haar diep hydrateert waardoor het zacht en glanzend wordt en een geweldige ontwarrende werking heeft. Het kan de doorkambaarheid van het haar verbeteren, heeft uitstekende antistatische eigenschappen en herstelt een fantastische natuurlijke textuur vanaf het eerste gebruik.

Het vereist geen grote spoeling omdat het niet verzwaart en niet vettig is.


De aanwezigheid van Provitamine B5 (Panthenol) bevordert de hydratatie en voeding door het beschadigde haar te herstellen dat zachter wordt.
Salvia sclarea etherische olie heeft verschillende voordelen op de huid, het heeft een ontstekingsremmende, antimicrobiële werking en herstelt het huidweefsel. Een geldig hulpmiddel om dermatitis te bestrijden, het heeft een antibiotische en antiseptische werking, waardoor het een krachtig natuurlijk ontsmettingsmiddel is.
Het is ook een uitstekend actief ingrediënt, omdat het de productie van overtollig talg vermindert. Ook ideaal voor geschoren en korte vachten om te polijsten en zachtheid te geven. Daarom is het geschikt voor honden van alle rassen en voor alle haartypes.

Hoe te gebruiken:

Breng het geconcentreerde of verdunde product (een afgestreken lepel - 15/20ml in ongeveer 1/2 liter water) aan op de nog natte vacht, die eerder gewassen is met ACTIVE DOG DETERGENTS
Masseer licht in en laat ongeveer 5 minuten intrekken
Spoel en droog

VITAMINE E
Dankzij de antioxiderende werking neutraliseert het vrije radicalen, het heeft ook verzachtende eigenschappen die de hydratatie en pH-balans bevorderen.
PANTHENOL
Behandelt en reinigt de huid en het haar. Naast de bekende hydraterende eigenschappen is panthenol ook verzachtend en verzachtend. Het heeft opmerkelijke hydraterende eigenschappen, omdat het in staat is om de juiste vochtigheidsgraad aan het haar te geven (waardoor uitdroging en broosheid wordt voorkomen). Het is niet giftig, sensibiliserend en irriteert de huid niet.
SAGE ESSENTIËLE OLIE
Deodorant, antibacterieel op micro-organismen die slechte geuren produceren. Heling op de huid heeft een ontstekingsremmende, antimicrobiële werking en herstelt het huidweefsel. Het is geïndiceerd bij dermatitis, insectenbeten, huidzweren, schimmelinfecties zoals mycose, het vermindert ook de overtollige talgproductie.
CETEARYL ALCOHOL
Emulgator van natuurlijke en plantaardige oorsprong, verkregen uit tarwe en kokosolie. Het geeft consistentie en rijkdom aan de formules en verbetert de textuur die zachter, verzachtender en stabieler zal zijn. Het heeft verzachtende, volumegevende en voedende eigenschappen voor het haar.
LAURYL MIRYSTYL ALCOHOL
Vetalcohol afgeleid van plantaardige oliën is gemakkelijk biologisch afbreekbaar en GGO-vrij. Het heeft een verzachtende, emulgerende en smerende werking.
HYDROXYPROPYL BIS-HYDROXYETHYL DIMONOMIUMCHLORIDE
Het is zeer hygroscopisch voor alle vochtigheid, trekt water extreem effectief aan en bindt het en zorgt voor een hogere beschermende vochtgradiënt op de huid en het haar om de hydratatie te verbeteren.

 

Ook interessant