Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Oorreiniger 100 ml

€ 17,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Oorreiniger  100 ml

het schoonmaken van de oren van de hond is een belangrijke gewoonte om de gezondheid van het gehoorsysteem te beschermen.

De oren zijn vatbaar voor een opeenhoping van vuil, bacteriën, schimmels en parasieten, wat kan leiden tot het risico op infecties, die, indien verwaarloosd, het risico lopen te ontaarden in zelfs ernstige pathologieën. ACTIVE EAR DROPS combineren effectiviteit met delicatesse

De synergie tussen de etherische oliën van Eucalyptus, Geranium en Melaleuca (Tea Tree Oil) zorgt voor de reinheid van het oorsysteem van zowel volwassen honden als puppy's. De antiseptische, kalmerende, genezende en herstellende eigenschappen van de kostbare grondstoffen die erin zitten, bevorderen de weefselregeneratie, bovendien oefenen de actieve ingrediënten ook een anti-afstotende werking uit, waardoor parasitaire infecties worden voorkomen.

Hoe te gebruiken

Breng twee of drie druppels product aan zonder te diep te gaan en masseer de basis van de oren. Laat het product enkele minuten inwerken en droog eventueel overtollige vloeistof af met een schone doek of gaasje.

Het wordt aanbevolen om eens in de 2 of 3 dagen per week te gebruiken

Ook interessant

€ 41,50