Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

ANTI-GEUR WATER HERSTELLEND MASKER

€ 17,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 1921-2976
Omschrijving

ANTI-GEUR WATER HERSTELLEND MASKER - Ontklitten Anti-Frizz Geur elimineren

Officine Cosmeceutiche presenteert met genoegen het Anti-odor Hydro-Restoring Mask, een product dat het haar diep hydrateert, het zacht en glanzend maakt en een geweldige ontwarrende werking heeft.

De eigenaardigheid van dit product ligt in het volledig elimineren van sterke en slechte geuren en het verbeteren van de doorkambaarheid van het haar.

Het heeft ook uitstekende antistatische eigenschappen en herstelt een fantastische natuurlijke textuur vanaf het eerste gebruik. Het vereist geen grote spoeling omdat het niet verzwaart en niet vettig is.


De aanwezigheid van Provitamine B5 (Panthenol) bevordert de hydratatie en voeding door het beschadigde haar te herstellen dat zachter wordt.
Salvia sclarea etherische olie heeft verschillende voordelen op de huid, het heeft een ontstekingsremmende, antimicrobiële werking en herstelt het huidweefsel. Een geldig hulpmiddel om dermatitis te bestrijden, het heeft een antibiotische en antiseptische werking, waardoor het een krachtig natuurlijk ontsmettingsmiddel is.
Het is ook een uitstekend actief ingrediënt, omdat het de productie van overtollig talg vermindert. Ook ideaal voor geschoren en korte vachten om te polijsten en zachtheid te geven. Daarom is het geschikt voor honden van alle rassen en voor alle haartypes.

Hoe te gebruiken:

Breng het geconcentreerde of verdunde product (een afgestreken lepel - 15/20ml in ongeveer 1/2 liter water) aan op de nog natte vacht, die eerder gewassen is met ACTIVE DOG DETERGENTS
Masseer licht in en laat ongeveer 5 minuten intrekken
Spoel en droog

 

 

Ook interessant