Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Tre ponti fibbia camouflage tuig

€ 25,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 86-446
EAN code 8031430012877
Bruto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Het basis model  van tre ponti Fibbia camouflage is leverbaar in camouflage groen, en camouflage roze. Stoer design, fijne maar sterke materialen en zeer opvallende look! Het Fibbia model is het model met een sluiting op de rug. In tegenstelling tot de Liberta bevat het dus geen koord. Loslopen is dus ook geen enkel probleem.

Het gesp gedeelte is nog licht verstelbaar, door eigenhandig het gesp vast te zetten op een bepaalde stand indien gewenst. De bevestiging van een Fibbia gebeurd door middel van 2 ogen op de rug, welke de krachtverdeling, en positionering van het tuig optimaal regelt. Pas wanneer de hond echt in het Treponti gaat hangen bemerkt de hond dat hij een harnas draagt.

De standaard Fibbia zijn gemaakt van het bekende Treponti materiaal met bijzondere eigenschappen zoals vormvast door de hoge kwaliteit canvas kern, gecoat met een kunststof wat geen haren vasthoud, geen vocht opneemt, niet stinkt en soepel is. Het fibbia model is er standaard in 5 maten, enkele series in 7 maten. Inmiddels is het Fibbia model industrieel gepatenteerd, en heeft het al duizenden honden en bazen gelukkig gemaakt! Het aanbod in de Treponti Fibbia is inmiddels zo groot dat voor iedereen er een schitterend tuigje beschikbaar is.

natuurlijk heeft tre ponti nog vele andere modellen zoals de fibbia  ook in diversen kleuren en printjes te verkrijgen..ook de handige verstelbare fibbia tuigen  zijn bij ons te verkrijgen kom gerust langs en laat u adviseren  door deskundig personeel..

Fibbia Tuigen:  kilo en maten zijn indicatief!

maten

maat 1 - tot 3 kg      26 tot 29 cm

maat 1,5 - tot 4 kg   30 tot 34 cm

maat 2 - tot 5 kg      35 tot 38 cm

maat 2,5 - tot 6 kg   39 tot 43 cm

maat 3 - tot 7 kg      43 tot 48 cm

maat 3,5 - tot 9 kg   48 tot 53 cm 

maat 4 - tot 14 kg    54 tot 60 cm 

 

Kom langs om te passen of vraag online om advies

 

Ook interessant

€ 29,95