Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

DETERGENTE RIVITALIZANTE - Shampoo

€ 17,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

DETERGENTE RIVITALIZANTE - Shampoo

 

Officine Cosmeceutiche is verheugd om de Revitalizing Detergent te presenteren, een product dat is ontworpen om de zwakke, kwetsbare, levenloze en doffe vacht te reinigen, behandelen, revitaliseren en weer op te bouwen.

Deze specifieke formule geeft zachtheid en glans en revitaliseert het haar volledig dankzij de speciale mix van actieve ingrediënten.

Onder deze actieve ingrediënten hebben we slakkenslijm rijk aan bioactieve, antioxiderende en glycoproteïne-eigenschappen, een wondermiddel voor de vacht en huid: het is een uitzonderlijk ingrediënt dat zorgt voor herstellende eigenschappen op de stengel en wortels.

Ylang Ylang etherische olie helpt het huidweefsel te herstellen door de hoofdhuid en de activiteit van de haarbol te stimuleren.

Het is een uitstekend herstructureringsmiddel, het maakt de vacht zijdezacht, hydrateert, voedt en parfumeert, waardoor deze glad en zacht wordt.

Het werkt ook als een kalmerend middel, het inademen van de geur ontspant het dier van stress tijdens het verzorgen.

Hoe te gebruiken Neem een ‚Äč‚Äčkleine hoeveelheid product en masseer het op de eerder natte vacht

Wacht een paar minuten en spoel dan af

Aanbevolen verdunning : 1:40

 

SLAK SECRETIE GEFILTERD De overheersende stoffen in slakkenslijm zijn collageen, uitstekend voor het hydrateren van huid en hoofdhuid,

glycolzuur, voor celvernieuwing

 vitamine E, met een antioxiderende en ontstekingsremmende werking, elastine, om bindweefsel te herstellen en de elasticiteit van stengels en huid te herstellen ,

allantoïne, voor de vervanging van dode cellen, eiwitten, om de huid van zuurstof te voorzien, vitamine C, tegen infecties.

HYDROXYPROPYL BIS-HYDROXYETHYL DIMONIUMCHLORIDE Het is zeer hygroscopisch voor alle vochtigheid, trekt water extreem effectief aan en bindt het en zorgt voor een hogere beschermende vochtgradiënt op huid en haar om de hydratatie te verbeteren.

GEISOMEREERDE SACCHARIDE Van plantaardige oorsprong, verkregen uit tarwe, heeft het een effectieve hydraterende werking; voedt, kalmeert, verzacht en ontlast, bindt zich als een magneet aan de huid en creëert synergie met de keratine die in het lichaam aanwezig is.

Het is dermocompatibel, daarom irriteert het niet en veroorzaakt het geen roodheid.

COCAMIS GODIN Biologisch afbreekbare niet-ionische oppervlakteactieve stof.

Het wordt gebruikt om de schuimeigenschappen van de formuleringen te verbeteren, omdat het een stabiliserende werking heeft: het is niet alleen een ontvetter, het heeft ook antistatische eigenschappen waardoor het haar beter kan worden gekamd.

Een uiterst belangrijk kenmerk van het product is het lage irriterende vermogen op de slijmvliezen en de huid, waardoor het geschikt is voor de formulering van wasmiddelen voor pups

AMMONIUM LAURYL SULFAAT Primaire anionische oppervlakteactieve stof van plantaardige oorsprong, afgeleid van kokosolie, gemakkelijk biologisch afbreekbaar. Geschikt voor hoogwaardige productie. VITAMINE PP Ontstekingsremmende, antioxiderende en antiradicale, verzachtende, decongestivum en hydraterende werking. Vitamine PP wordt gebruikt voor de behandeling van inflammatoire huidverschijnselen.

PANTHENOL Behandelt en reinigt de huid en het haar.
Naast de bekende hydraterende eigenschappen is panthenol ook verzachtend en verzachtend. Het heeft opmerkelijke hydraterende eigenschappen, omdat het in staat is om de juiste vochtigheidsgraad aan het haar te geven (waardoor uitdroging en broosheid wordt voorkomen).

Het is niet giftig, sensibiliserend en irriteert de huid niet. YLANG ESSENTIËLE OLIE YLANG Stimuleert de huid en de activiteit van de haarbol. Uitstekende herstructurering, voedt en parfumeert het haar.

MYRISTYL MYRISTATE Verzachtende, conditionerende eigenschappen.

VITAMINE E Vermindering van huidbeschadiging veroorzaakt door UV-stralen, omdat het de verbranding verlicht en de normale balans van een gezonde huid herstelt

 

Ook interessant