Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

DETERGENTE SGRASSANTE - Shampoo

€ 17,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

DETERGENTE SGRASSANTE - Shampoo

Deze shampoo bevat extract van jujubeschors, essentiële citroenolie en lavendel; een formule om talg te reguleren en ontvet en reinigt de huid en de vacht subtiel dankzij de actieve ingrediënten.

Jujube's cortex reguleert de secretoire huid en de huidbarrière; kalmeert en activeert de celvernieuwing.
De belangrijkste citroenolie heeft een antioxiderende eigenschap.
De essentie van wassen is dat het een reinigende werking heeft en helpt bij een  rode hoofdhuid en/of irritatie.

Hoe te gebruiken Neem een ‚Äč‚Äčkleine hoeveelheid product en verdun het indien nodig

Aanbrengen op nat haar, bij voorkeur met een gaassponsje Masseer in en spoel af met water.

We raden een verdunning van 1:30 aan

 

ZIZIPUSJUJUBA  DIMONOMIUMCHLORIDE :Het is zeer hygroscopisch voor alle vochtigheid, trekt water extreem effectief aan en bindt het en zorgt voor een hogere beschermende vochtgradiënt op de huid en het haar om de hydratatie te verbeteren.

SACCHARIDE ISOMERAAT AMMONIUM LAURYL SULFAAT :

Actief Van plantaardige oorsprong, verkregen uit tarwe, heeft een effectieve hydraterende werking; voedt, kalmeert, bindt en ontlast, bindt zich als een magneet aan de huid en creëert synergie met de keratine die in het lichaam aanwezig is.
Het is dermocompatibel, daarom irriteert het niet en veroorzaakt het geen roodheid. Anionische oppervlakteactieve stof Primaire anionische oppervlakteactieve stof van plantaardige oorsprong, afgeleid van kokosolie, gemakkelijk biologisch afbreekbaar.
Geschikt voor de productie van hoogwaardige cosmetica. COCAMIS GODIN Niet-ionische oppervlakteactieve stof Biologisch afbreekbare niet-ionische oppervlakteactieve stof. Het wordt gebruikt om de schuimeigenschappen te verbeteren, omdat het een stabiliserende werking heeft.

Naast dat het een ontvetter is, heeft het antistatische eigenschappen die de doorkambaarheid verbeteren.

Het irriteert de slijmvliezen en de huid niet, eigenschappen die het geschikt maken voor de formulering van wasmiddelen voor kinderen. PANTHENOL Active Behandelt en reinigt de huid en het haar. Naast de bekende hydraterende eigenschappen is het ook verzachtend en rustgevend.

Het heeft opmerkelijke hydraterende eigenschappen, omdat het in staat is om de juiste vochtigheidsgraad aan het haar te geven (waardoor uitdroging en broosheid wordt voorkomen). Het is niet giftig en irriteert de huid niet.

CITROEN ESSENTIËLE OLIE :Actief In cosmetica wordt etherische olie van citroen vooral gebruikt vanwege zijn samentrekkende en antiseptische werking, waardoor het een bondgenoot wordt tegen acne, puistjes, huidonzuiverheden en overtollig talg.

LAVENDEL ESSENTIËLE OLIE :Actief Het gebruik van lavendelolie helpt bij het verbeteren van een aantal negatieve huidaandoeningen, van zweren tot allergische reacties op acne. De ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen helpen gestreste huidaandoeningen te verlichten.

 

Ook interessant