Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

DETERGENTE DERMOPROTETTIVO - Shampoo

€ 17,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

DETERGENTE DERMOPROTETTIVO - Shampoo

De huidbeschermende reiniger met plantaardige houtskool en tea tree-olie is ontwikkeld om het haar en de gevoelige huid voorzichtig te reinigen en het ontstaan ​​van infecties te voorkomen.

De aanwezigheid van vitamine E, met een erkende antioxiderende werking, kalmeert en hydrateert de huid en vermindert eventuele ontstekingen.
De plantaardige houtskool die de kleur bepaalt, zorgt voor een effectief contrast en beschermt het haar tegen verontreinigende stoffen in de omgeving door middel van een lichte scrubactie.

Het is zeer effectief en wordt aanbevolen voor het kalmeren van roodheid en jeuk, met een antibacteriële en schimmelwerende kracht. Bovendien is het vanwege zijn ontgiftende en herstellende eigenschappen ideaal voor de schoonheidsroutine van alle huidtypes:

BENZYL ALCOHOL
Het heeft antiseptische eigenschappen, dus het heeft de neiging om infecties te voorkomen. Het wordt zeer goed verdragen door de huid en heeft een lage impact op het milieu.
BETAINES
Het is afgeleid van kokosolie. Dankzij zijn eigenschappen kan het worden gemengd met andere oppervlakteactieve stoffen (anionisch, kationisch, niet-ionisch), om de agressiviteit ervan te verminderen, waardoor de formulering geschikt is voor de gevoelige huid.
NATRIUM COCOYL GLUTAMATE
Het heeft een uitstekende huidverdraagzaamheid, een goed reinigend vermogen. Het is een milieuvriendelijke oppervlakteactieve stof die wordt verkregen uit hernieuwbare grondstoffen, omdat het is afgeleid van kokosolie en gefermenteerde suikers.
PLANTAARDIGE GLYCERINE
Het is een uitstekende substantie voor de voeding van haar, vooral als het droog en broos is. Hydrateert diep en geeft perfecte elasticiteit en zachtheid, waardoor de regeneratie van opperhuidcellen wordt bevorderd. Bovendien heeft het beschermende, verzachtende, decongestivum en verfrissende eigenschappen.
GUAR BLOEM
Guar vormt een film op haar en huid en genereert bescherming, hydratatie, conditionering en een smerend effect. Guar vermindert het irriterende effect van oppervlakteactieve stoffen op huid en haar en vormt een beschermende film. Verbetert de doorkambaarheid en geeft het haar glans, hydratatie en zachtheid.
NATRIUM FYTAAT
Het is het natriumzout van fytinezuur, een chelator van natuurlijke oorsprong verkregen uit tarwezemelen en rijst. Er werden geen prikkelbaarheid of huidsensibilisatie-effecten waargenomen. Het is een biologisch afbreekbaar product.
PANTHENOL
Behandelt en reinigt de huid en het haar. Naast de bekende hydraterende eigenschappen is panthenol ook verzachtend en verzachtend. Het heeft opmerkelijke hydraterende eigenschappen, omdat het in staat is om de juiste vochtigheidsgraad aan het haar te geven (waardoor uitdroging en broosheid wordt voorkomen). Het is niet giftig, sensibiliserend en irriteert de huid niet.
GERANIUM ESSENTIËLE OLIE
Ontstekingsremmende, samentrekkende, verzachtende eigenschappen. Gebruikt op de huid heeft het een sterk genezend en balancerend effect.
MYRISTYL MYRISTATE
Verzachtende, conditionerende eigenschappen.
HOUTSKOOL
De poreuze structuur maakt het ideaal voor de opname van gifmineralen en andere stoffen die schadelijk zijn voor de huid, met een uitstekende zuiverende en ontgiftende werking.
VITAMINE E
Vermindering van huidbeschadiging veroorzaakt door UV-stralen, omdat het de verbranding verlicht en de natuurlijke balans van een gezonde huid herstelt.
THEE TREEOIL
Het is een natuurlijk antibiotisch adjuvans bij het voorkomen van infecties, het heeft schimmelwerende, antibacteriële en antiparasitaire eigenschappen. Ideaal om nare luchtjes effectief tegen te gaan.

Ook interessant