Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Deo stop

€ 14,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Deo stop

Revolutionaire formule op basis van zeoliet, een mineraal van vulkanische oorsprong rijk aan minerale zouten dat, dankzij zijn negatief geladen kristallijne structuur, kationen absorbeert, waaronder gifstoffen en zware metalen, de porositeit bevordert de opname van ongewenste vloeistoffen en het vasthouden van moleculen die geuren afgeven.
Voor de zojuist beschreven kenmerken hebben we een product bedacht met effectieve ANTI-GEUR eigenschappen met zuiverende en antioxiderende werking.

De toevoeging van vitamine PP zorgt voor verdere eigenschappen door een ontstekingsremmend, verstevigend, hydraterend en elastisch effect uit te oefenen, wat resulteert in vervetering in geval van roodheid, jeuk en irritatie.

Hoe te gebruiken

Spray op de vacht van het dier vanaf een afstand VAN 15/20 cm en vermijd contact met de ogen en slijmvliezen

De behandeling kan indien nodig meerdere keren per dag worden herhaald Het kan worden gebruikt bij dieren van alle leeftijden

PLANTAARDIGE GLYCERINE :Het is een uitstekende substantie voor de voeding van haar, vooral als het droog en broos is. Het hydrateert diep en geeft perfecte elasticiteit en zachtheid, waardoor de regeneratie van opperhuidcellen wordt bevorderd. Het heeft beschermende, verzachtende, decongestivum en verfrissende eigenschappen

VITAMINE PP :Ontstekingsremmende, antioxiderende en antiradicale, verzachtende, decongestivum en hydraterende werking.

Vitamine PP wordt gebruikt voor de behandeling van inflammatoire huidverschijnselen.

ZEOLIET :Voor de zuivering van zware metalen, gifstoffen, vrije radicalen.

Absorbeert selectief schadelijke stoffen.

Dit mineraal is uitstekend geschikt voor jeuk, dermatitis, eczeem, psoriasis en andere huidaandoeningen.

Ook interessant